Woven Mesh

Woven Mesh

  • Square Mesh

    Mesh Kothak

    1.Bahan: 1) Kawat baja tanpa stabil (201,202,302,304,304L, 310,316,316L) 2) Kawat baja karbon dhuwur, baja karbon sithik, baja karbon sedang, kawat baja Mn. 3) Kawat besi galvanis, kawat baja galvanis, kawat logam non-ferrous. Bahan liyane kasedhiya miturut panjaluk. 2. Aplikasi: Bolong kawat crimped digunakake minangka pager utawa filter ing pirang-pirang industri; Tugas Berat kawat bolong uga dijenengi Quarry Mesh, umume digunakake minangka layar ing pertambangan, pabrik batu bara, konstruksi lan industri liyane. 3. Dhukungan kanggo ...
  • Window Screen

    Layar Jendela

    Kita nawakake layar jendhela, sing bisa diurutake kanggo jinis iki: 1. Jendhela Wesi Galvanis Layar: Werna, lebar lan dawa gulungan bisa disesuaikan lan diproses miturut syarat klien. 2.Stainless Seel Window Window: Tipe 304 asring diarani "18-8 ″ (18% Chromium, 8% Nickel) kanthi paduan tahan karat dhasar umume, digunakake kanggo nenun kain kawat. Tahan eksposur ruangan tanpa rusting lan nolak oksidasi nalika ...

Aplikasi utama

Cara utama nggunakake kawat Tecnofil kapacak ing ngisor iki

Fiberglass Mesh

Bolong Fiberglass

Welded Wire Mesh

Gandheng Wire Mesh

Barbed Wire

Kawat Barbed

Panel Mesh

Panel bolong

Woven Mesh

Woven Mesh