Kabel

Kabel

  • Galvanized Wire

    Kawat Galvanis

    Kawat galvanis digawe saka pemrosesan rod baja karbon rendah kualitas tinggi, digawe saka baja karbon rendah berkualitas tinggi, sawise nggambar cetakan, ngilangake karat pickling, anil suhu tinggi, galvanis panas. Pendinginan lan proses liyane saka proses kasebut. Kawat galvanis dipérang dadi kawat galvanis panas lan kawat galvanis kadhemen (kawat galvanis listrik) Galvanisasi celup panas dicelupake ing seng cair, kacepetan produksi cepet, lapisané kandel nanging ora rata, pasar ngidini ...
  • PVC Coated Wire

    Kawat Dilapisi PVC

    Kawat dilapisi plastik utawa kawat dilapisi plastik, kawat besi dilapisi PVC (ing ngisor iki diarani: kawat PVC, kawat PE), kawat galvanis nggawe pilihan produk bahan baku berkualitas, kanthi ngolah jero kanggo nggawe plastik lan kawat besi galvanis kenceng, nduweni anti-penuaan, tahan korosi, anti retak lsp, umur layanan adhem lan adhem panas kawat wesi galvanis kaping pirang-pirang, macem-macem produk lan warna, bisa digawe miturut kabutuhane pelanggan. Digunakake sacara wiyar kanggo anakan kewan, ...

Aplikasi utama

Cara utama nggunakake kawat Tecnofil kapacak ing ngisor iki

Fiberglass Mesh

Bolong Fiberglass

Welded Wire Mesh

Gandheng Wire Mesh

Barbed Wire

Kawat Barbed

Panel Mesh

Panel bolong

Woven Mesh

Woven Mesh