Gandheng Wire Mesh

Gandheng Wire Mesh

  • PVC Coated Welded Wire Mesh

    Kawat Las Dilas PVC

    Bolong kawat las PVC minangka salah sawijining jinis bolong kawat las. Beda karo bolong kawat las galvanis, amarga beda perawatan permukaan. Bolong kawat las PVC ditutupi karo PVC utawa PE, bubuk PP liwat perawatan vulkanisasi, sing duwe kaluwihan adhesi sing kuat, tahan karat sing apik lan warna sing cerah. Tenun lan karakteristik: Kawat baja dilapisi plastik sawise welding listrik. Iki nduweni ciri resistensi asam lan alkali, anti-penuaan, ...
  • Galvanized Welded Wire Mesh

    Galvanis Gandheng Wire Mesh

    Bolong kawat gandheng galvanis digawe saka kawat wesi karbon rendah berkualitas tinggi, sing dibentuk kanthi welding spot peralatan mekanik otomatis, tepat lan akurat, lan banjur nggunakake perawatan permukaan kanggo proses galvanisasi celup. Iki diproduksi miturut standar Inggris konvensional. Permukaan bolong alus lan rapi, strukture tegap lan seragam, lan kinerja umume apik. Bolong kawat las galvanis dipérang dadi rong jinis: galvanis elektro lan galvanis panas. Elektro ...
  • Welded Wire Meh Panel

    Panel Meh Kawat Gandheng

    Jinis bolong sing dilas yaiku: bolong stainless steel, bolong kawat wesi ireng, bolong kawat besi galvanis, bolong dilapisi plastik, lan bolong bingkai. Bolong sing dilas digawe saka kawat wesi sing berkualitas tinggi lan dilas nganggo las mekanik otomatis sing pas. Sawise bolong sing dilas dibentuk, bakal galvanis (electroplating utawa hot-dip); kabel galvanis gandheng bolong dipasang kanthi kabel besi galvanis berkualitas tinggi liwat las mekanik otomatis sing pas. produksi Produk sing kasebut ing ndhuwur wis lancar ...

Aplikasi utama

Cara utama nggunakake kawat Tecnofil kapacak ing ngisor iki

Fiberglass Mesh

Bolong Fiberglass

Welded Wire Mesh

Gandheng Wire Mesh

Barbed Wire

Kawat Barbed

Panel Mesh

Panel bolong

Woven Mesh

Woven Mesh