Mesh Kothak

Mesh Kothak

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

1. Bahan:

1) Kawat baja tanpa wates (201,202,302,304,304L, 310,316,316L)
2) Kawat baja karbon dhuwur, baja karbon rendah, baja karbon sedang, kawat baja Mn.
3) Kawat besi galvanis, kawat baja galvanis, kawat logam non-ferrous. Bahan liyane kasedhiya miturut panjaluk.

2. Aplikasi:

Bolong kawat crimped digunakake minangka pager utawa saringan ing pirang-pirang industri; Tugas Berat kawat bolong uga dijenengi Quarry Mesh, umume digunakake minangka layar ing pertambangan, pabrik batu bara, konstruksi lan industri liyane.

3. Formulir dhukungan: ing gulung lan panel. 1mX15m, 1.5mX15m, 2.0mX20m. lsp.

4. Panggunaan:

Digunakake kanggo layar ing tambang, pabrik batu bara, industri, arsitektur, nyaring gandum, nyaring cairan lan udhara, uga bisa digunakake ing keamanan ing mesin

kelengkapan.

5.Jinis anyaman:

crimped sadurunge ditenun, arah loro arah pisah, glepung rias, genggaman kunci sing kenceng, genggaman flattop, gandheng arah dobel, gleparan riak sing beda arah.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Aplikasi utama

    Cara utama nggunakake kawat Tecnofil kapacak ing ngisor iki

    Fiberglass Mesh

    Bolong Fiberglass

    Welded Wire Mesh

    Gandheng Wire Mesh

    Barbed Wire

    Kawat Barbed

    Panel Mesh

    Panel bolong

    Woven Mesh

    Woven Mesh