Pita Perekat Diri

Pita Perekat Diri

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pita adesif kaca serat minangka kopolymer akrilik lapisan lapisan sing dipérang dadi jembaré lan dawa, bahan kimia serat kaca sing stabil lan ora gampang dioksidasi, kanggo renovasi tembok, dekorasi, retakan tembok, bolongan lan tembok garing.

Uga bisa dipasang gypsum board, semen lan bahan bangunan liyane kanggo nyegah retak ing tembok lan sudhut. Sanalika, bisa digunakake bebarengan, fiberglass adhesive band kita, arsitektur

instalasi dekorasi luwih gampang.

Kinerja produk:

Ketahanan alkali sing apik, kekuatan tarik sing kuat lan kinerja anti deformasi, perekat awake dhewe, jinis kelamin manut, operasi konstruksi sing gampang lan gampang.

Cara konstruksi:

Tembok 1 dijaga tetep resik lan resik.

2 ing retak nganggo tape banjur pencet

3 jurang konfirmasi wis ditutupi tape karo piso, banjur gunakake pita adesif sing luwih gedhe, banjur sikat lesung

4 supaya garing, banjur alon-alon.

5 isi cat sing cukup, saengga permukaane alus.

6 ngilangi kebocoran tape, banjur priksa kabeh retak sing kudu didandani kanthi bener, perbaikan periferal diowahi kanthi komposit, dadi padhang kaya sing anyar.

Ati-ati

1. ora ana perbaikan sing bakal dirampungake kanthi retak.

2. kanggo efek sing luwih apik, harap nganggo kompensasi.

Keuntungan kaya ing ngisor iki:

1. Kinerja resistensi alkalin sing apik;

2. Kekuwatan tarik lan resistensi deformasi sing dhuwur;

3. Kinerja adesif sing apik banget;

4. Uga ditrapake;

5. Sederhana lan gampang ditrapake.

 

Sing akeh digunakake ing:

 

Kanggo renovasi tembok, dekorasi, retak tembok, bolongan lan tembok garing. Uga bisa

 

papan gluedgypsum, semen lan bahan bangunan liyane kanggo nyegah kabeh

 

retak ing tembok lan sudhut.

 

Paket :

1, nyilikake film + kothak karton

2, nyilikake film + kothak karton + palet

3, Tas anyaman

4, Miturut syarat klien.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Aplikasi utama

    Cara utama nggunakake kawat Tecnofil kapacak ing ngisor iki

    Fiberglass Mesh

    Bolong Fiberglass

    Welded Wire Mesh

    Gandheng Wire Mesh

    Barbed Wire

    Kawat Barbed

    Panel Mesh

    Panel bolong

    Woven Mesh

    Woven Mesh