Kawat Cukur Cukur

Kawat Cukur Cukur

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Kawat cukur cukur yaiku jinis bahan pagar keamanan modern sing digawe nganggo agul-agul silet silet lan kawat tarik tinggi. Kawat berduri bisa dipasang kanggo nggayuh asil medeni lan mandheg menyang penyusup perimeter sing agresif, kanthi nyukur lan ngukur pisau cukur dipasang ing sisih ndhuwur tembok, uga desain khusus sing nggawe pendakian lan ndemek angel banget. Kawat lan strip diisi galvanis kanggo nyegah karat.

1. Bahan: Kawat Galvanis Dicelup Panas Kawat Galvanis Panas

2. Diameter Kawat Inti: 2,7 ± 0,1mm

Cukur lembaran cukur: 0,5 ± 0,05mm

3. Diameter Loop Cukur:

300mm, 400mm, 450mm, 500mm, 600mm, 700mm, 800mm, 900mm, 1000mm.

450mm (3 klip), 500mm (3 klip), 900mm (5 klip) biasane ukurane

4. Kawat Barbed Razor per bobot koil: Diprodhuksi minangka kebutuhan pelanggan. (bobote umume 7KG 10KG, 12kg, 14kg)

5. Meter per koil Razor Barbed Wire:

Razor Barbed Wire minangka produk tarik. Semono gedhene kekuatan regangan, luwih gedhe jarak ing antarane.

6. Perawatan permukaan: GI dicelup panas, Electro GI, dilapisi PVC

7. pengepakan: Dikemas nganggo kertas bukti banyu + plastik utawa njaba nganggo tas anyaman.

Kita uga bisa nggawe paket kasebut miturut panjaluk sampeyan

8.warna: perak

9. Panggunaan: Kanggo njaga industri, pertanian, berkembang biak, dalan gedhe, rallway, alas, lsp

Spesifikasi: BTO12, BTO18, BTO22, BTO28, BTO30, CBT-65 lsp

Wektu Pengiriman: Sajrone 15 dina sawise nampa deposit 30%


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    Aplikasi utama

    Cara utama nggunakake kawat Tecnofil kapacak ing ngisor iki

    Fiberglass Mesh

    Bolong Fiberglass

    Welded Wire Mesh

    Gandheng Wire Mesh

    Barbed Wire

    Kawat Barbed

    Panel Mesh

    Panel bolong

    Woven Mesh

    Woven Mesh