Kawat Dilapisi PVC

Kawat Dilapisi PVC

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Kawat dilapisi plastik utawa kawat dilapisi plastik, kawat besi dilapisi PVC (ing ngisor iki diarani: kawat PVC, kawat PE), kawat galvanis nggawe pilihan produk bahan baku berkualitas, kanthi ngolah jero kanggo nggawe plastik lan kawat besi galvanis kenceng, nduweni anti-penuaan, tahan korosi, anti retak lsp, umur layanan adhem lan adhem panas kawat wesi galvanis kaping pirang-pirang, macem-macem produk lan warna, bisa digawe miturut kabutuhane pelanggan.

Digunakake sacara wiyar ing peternakan kewan, pertanian lan perlindungan kehutanan, akuakultur, taman, pager kebon binatang, stadion, lsp. Kanthi anti korosi, anti-penuaan, umur kerja luwih dawa tinimbang kawat umume.

Bahan Kawat: Kawat wesi galvanis, kawat besi dilapisi PVC kanthi warna biru, ijo, kuning lan liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Aplikasi utama

    Cara utama nggunakake kawat Tecnofil kapacak ing ngisor iki

    Fiberglass Mesh

    Bolong Fiberglass

    Welded Wire Mesh

    Gandheng Wire Mesh

    Barbed Wire

    Kawat Barbed

    Panel Mesh

    Panel bolong

    Woven Mesh

    Woven Mesh