Produk

Produk

  • Normal Fiberglass Mesh

    Bolong Fiberglass Normal

    Bolong kaca fiberglass adhedhasar kain tenunan fiberglass C, banjur dilapisi cairan tahan alkali. Fiberglass bolong minangka bahan konstruksi sing cocog kanggo EIFS (sistem isolasi eksterior lan finish), digunakake kanggo penguatan tembok, atap anti banyu, nguatake semen, plastik, bitumen, plester, marmer, mozaik, lan liya-liyane. Kita bisa ngasilake bobot & ukuran & warna sing disesuaikan ukuran bolong miturut sarat sampeyan. Karakteristik bolong kaca fiberglass: 1. stabilitas kimia: resista asam ...
  • Cut Mesh

    Cut Mesh

    Describe Short: Bolong kaca kanggo mozaik ditenun nganggo benang fiberglass C, lan dilapisi lapisan tahan alkali. Aplikasi : Iki digunakake ing sisih mburi mozaik lan watu minangka penguatan. Kauntungan: Bolong iku biasa lan rata, supaya bisa nemplek ing mozaik utawa watu, amarga awake dhewe ngasilake benang fiberglass dadi bisa ngontrol kualitas kanthi luwih apik lan gaweyane trampil. Kita nggunakake lapisan tahan alkali kualitas tinggi supaya bolong iku kuwat banget, lan ...
  • Self-Adhesive Tape

    Pita Perekat Diri

    Pita adesif kaca serat minangka kopolymer akrilik lapisan lapisan sing dipérang dadi jembaré lan dawa, bahan kimia serat kaca sing stabil lan ora gampang dioksidasi, kanggo renovasi tembok, dekorasi, retakan tembok, bolongan lan tembok garing. Uga bisa dipasang gypsum board, semen lan bahan bangunan liyane kanggo nyegah retak ing tembok lan sudhut. Sanalika, bisa digunakake bebarengan, adesif pita fiberglass band kita, instalasi dekorasi arsitektur luwih gampang ...
  • Fiberlass Yarn

    Benang Serat

    Benang Fiberglass: Benang spun tekstil kaca C&E minangka jinis lapis singel utawa benang fiberglass multi-plies kanthi karakteristik kekuwatan, tahan korosi, tahan panas lan nyerep lembab sing sithik. perusahaan kita bisa nyedhiyani macem-macem arah corak, corak, benang kepadatan linear kanthi macem-macem bentuk bobbins kayata bobbin botol susu plastik, bobbin kertas lan bobbin kerucut. JENIS: Benang fiberglass kalebu nomer filamen E-Glass sing ditemtokake kanggo ...
  • PVC Coated Welded Wire Mesh

    Kawat Las Dilas PVC

    Bolong kawat las PVC minangka salah sawijining jinis bolong kawat las. Beda karo bolong kawat las galvanis, amarga beda perawatan permukaan. Bolong kawat las PVC ditutupi karo PVC utawa PE, bubuk PP liwat perawatan vulkanisasi, sing duwe kaluwihan adhesi sing kuat, tahan karat sing apik lan warna sing cerah. Tenun lan karakteristik: Kawat baja dilapisi plastik sawise welding listrik. Iki nduweni ciri resistensi asam lan alkali, anti-penuaan, ...
  • Galvanized Welded Wire Mesh

    Galvanis Gandheng Wire Mesh

    Bolong kawat gandheng galvanis digawe saka kawat wesi karbon rendah berkualitas tinggi, sing dibentuk kanthi welding spot peralatan mekanik otomatis, tepat lan akurat, lan banjur nggunakake perawatan permukaan kanggo proses galvanisasi celup. Iki diproduksi miturut standar Inggris konvensional. Permukaan bolong alus lan rapi, strukture tegap lan seragam, lan kinerja umume apik. Bolong kawat las galvanis dipérang dadi rong jinis: galvanis elektro lan galvanis panas. Elektro ...
  • Welded Wire Meh Panel

    Panel Meh Kawat Gandheng

    Jinis bolong sing dilas yaiku: bolong stainless steel, bolong kawat wesi ireng, bolong kawat besi galvanis, bolong dilapisi plastik, lan bolong bingkai. Bolong sing dilas digawe saka kawat wesi sing berkualitas tinggi lan dilas nganggo las mekanik otomatis sing pas. Sawise bolong sing dilas dibentuk, bakal galvanis (electroplating utawa hot-dip); kabel galvanis gandheng bolong dipasang kanthi kabel besi galvanis berkualitas tinggi liwat las mekanik otomatis sing pas. produksi Produk sing kasebut ing ndhuwur wis lancar ...
  • Barbed Wire

    Kawat Barbed

    umume dikenal kanthi jeneng tribulus wesi, duri, eri. Tali barbed dipintal karo mesin tali berduri kanthi otomatis. Kawat inti kawat PVC bisa kawat galvanis utawa kabel ireng. Jinis produk: sekrup tunggal - kawat - rajutan lan dobel - sekrup kawat - rajutan. Bahan baku: kawat baja karbon rendah berkualitas tinggi. Proses perawatan lumahing: galvanis listrik, galvanis celup panas, lapisan plastik, penyemprotan plastik. Aplikasi: Iki digunakake kanggo nglindhungi isolasi ...
  • Razor Barbed Wire

    Kawat Cukur Cukur

    Kawat cukur cukur yaiku jinis bahan pagar keamanan modern sing digawe nganggo agul-agul silet silet lan kawat tarik tinggi. Kawat berduri bisa dipasang kanggo nggayuh asil medeni lan mandheg menyang penyusup perimeter sing agresif, kanthi nyukur lan ngukur pisau cukur dipasang ing sisih ndhuwur tembok, uga desain khusus sing nggawe pendakian lan ndemek angel banget. Kawat lan strip diisi galvanis kanggo nyegah karat. 1. Bahan: Hot Dippe sheet Galvanis Panas ...
  • Porforated Sheet

    Lembar berlapis

    Bisa digunakake kanggo alangan kendhali swara proteksi lingkungan ing dalan gedhe, sepur, jalur bawah tanah lan transportasi liyane lan fasilitas kotamadya sing ngliwati wilayah kutha, lan panel swara kanggo ngisolasi swara lan nyuda swara tembok bangunan, kamar generator, bangunan pabrik, lan sumber swara liyane; bisa digunakake ing bangunan Bisa digunakake kanggo langit-langit, panel tembok, jaring swara, bahan swara net spiker; piring orifice sing dihiasi apik sing bisa digunakake kanggo ...
  • Expanded Metal Mesh

    Mesh Metal sing Ditambahi

    Baja karbon sing ditambahi minangka bolong sing paling gedhe ing antarane bahan-bahan logam. Bahan: baja karbon galvanis. Macem-macem: bolong logam jinis cilik, medium lan abot. Mbukak kanthi bentuk berlian, heksagonal utawa bentuk khusus. Gunakake: Digunakake kanthi beton ing bangunan lan konstruksi, pangopènan peralatan, nggawe seni lan kerajinan, nutupi layar kanggo kasus swara kelas siji. Uga pager kanggo dalan gedhe, studio, dalan gedhe. Baja karbon sing akeh ditambahi bisa digunakake minangka langkah ...
  • Square Mesh

    Mesh Kothak

    1.Bahan: 1) Kawat baja tanpa stabil (201,202,302,304,304L, 310,316,316L) 2) Kawat baja karbon dhuwur, baja karbon sithik, baja karbon sedang, kawat baja Mn. 3) Kawat besi galvanis, kawat baja galvanis, kawat logam non-ferrous. Bahan liyane kasedhiya miturut panjaluk. 2. Aplikasi: Bolong kawat crimped digunakake minangka pager utawa filter ing pirang-pirang industri; Tugas Berat kawat bolong uga dijenengi Quarry Mesh, umume digunakake minangka layar ing pertambangan, pabrik batu bara, konstruksi lan industri liyane. 3. Dhukungan kanggo ...

Aplikasi utama

Cara utama nggunakake kawat Tecnofil kapacak ing ngisor iki

Fiberglass Mesh

Bolong Fiberglass

Welded Wire Mesh

Gandheng Wire Mesh

Barbed Wire

Kawat Barbed

Panel Mesh

Panel bolong

Woven Mesh

Woven Mesh