Lembar berlapis

Lembar berlapis

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Bisa digunakake kanggo alangan kendhali swara proteksi lingkungan ing dalan gedhe, sepur, jalur bawah tanah lan transportasi liyane lan fasilitas kotamadya sing ngliwati wilayah kutha, lan panel swara kanggo ngisolasi swara lan nyuda swara tembok bangunan, kamar generator, bangunan pabrik, lan sumber swara liyane; bisa digunakake ing bangunan Bisa digunakake kanggo langit-langit, panel tembok, jaring swara, bahan swara net spiker; piring orifice sing dihias kanthi apik sing bisa digunakake kanggo mbangun tangga, balkon, meja lan kursi perlindungan lingkungan; bisa digunakake kanggo tutup protèktif kanggo peralatan mekanik, grill speaker sing nggantheng, panganan, saringan grinding, saringan tambang, saringan berbentuk I kanggo pakan, tambang, blues buah stainless steel, sampul panganan, piring buah lan piranti pawon liyane kanggo peralatan dapur, rak jaring kanggo mal blanja, papan pameran hias, jaring ventilasi kanggo panyimpenan gandum, filter bal-balan lapangan filter filter banyu. Bolong berlubang uga digunakake ing industri elektronik, kayata tutup debu lan tutup swara kanggo sistem audio.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    Aplikasi utama

    Cara utama nggunakake kawat Tecnofil kapacak ing ngisor iki

    Fiberglass Mesh

    Bolong Fiberglass

    Welded Wire Mesh

    Gandheng Wire Mesh

    Barbed Wire

    Kawat Barbed

    Panel Mesh

    Panel bolong

    Woven Mesh

    Woven Mesh