Panel bolong

Panel bolong

  • Porforated Sheet

    Lembar berlapis

    Bisa digunakake kanggo alangan kendhali swara proteksi lingkungan ing dalan gedhe, sepur, jalur bawah tanah lan transportasi liyane lan fasilitas kotamadya sing ngliwati wilayah kutha, lan panel swara kanggo ngisolasi swara lan nyuda swara tembok bangunan, kamar generator, bangunan pabrik, lan sumber swara liyane; bisa digunakake ing bangunan Bisa digunakake kanggo langit-langit, panel tembok, jaring swara, bahan swara net spiker; piring orifice sing dihiasi apik sing bisa digunakake kanggo ...
  • Expanded Metal Mesh

    Mesh Metal sing Ditambahi

    Baja karbon sing ditambahi minangka bolong sing paling gedhe ing antarane bahan-bahan logam. Bahan: baja karbon galvanis. Macem-macem: bolong logam jinis cilik, medium lan abot. Mbukak kanthi bentuk berlian, heksagonal utawa bentuk khusus. Gunakake: Digunakake kanthi beton ing bangunan lan konstruksi, pangopènan peralatan, nggawe seni lan kerajinan, nutupi layar kanggo kasus swara kelas siji. Uga pager kanggo dalan gedhe, studio, dalan gedhe. Baja karbon sing akeh ditambahi bisa digunakake minangka langkah ...

Aplikasi utama

Cara utama nggunakake kawat Tecnofil kapacak ing ngisor iki

Fiberglass Mesh

Bolong Fiberglass

Welded Wire Mesh

Gandheng Wire Mesh

Barbed Wire

Kawat Barbed

Panel Mesh

Panel bolong

Woven Mesh

Woven Mesh