Bolong Fiberglass Normal

Bolong Fiberglass Normal

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Bolong kaca fiberglass ana ing dhasar kain tenunan fiberglass C, banjur dilapisi cairan tahan alkali. Bolong kaca fiberglass minangka bahan konstruksi sing cocog kanggo EIFS (sistem isolasi lan finish ing njaba), digunakake kanggo penguatan tembok, atap anti banyu, nguatake semen, plastik, bitumen, plester, marmer, mozaik, lan liya-liyane. miturut sarat sampeyan.

Karakteristik bolong kaca fiberglass:

1. stabilitas kimia: tahan asam, tahan alkali, bukti banyu, bukti semen

2. kekuwatan dhuwur, kapadhetan kurang

3. stabilitas dimensi

4. tahan kejut

5. cetakan nyegah, nyegah serangga

6. jampel panas, jampel swara, jampel listrik

7 Sampel cilik ora dikenani biaya

Data Mesh Fiberglass:

1. Ukuran bolong: bolong 5x5mm, bolong 10x10mm ukuran bolong normal ing pasar lan bisa disesuaikan ukuran bolong;

2. Bobot / sq.meter: 160gsm, 145gsm, 125gsm, 120gsm, 115gsm, 110gsm, 100gsm, 85gsm, 80gsm, 75gsm, 50gsm, lan saged disesuaikan kanthi bobot;

3. Panjang gulung: 50m lan bisa disesuaikan dawa;

4. Lebar: biasane 1m, lan bisa disesuaikan kanthi jembar;

5.Warna: putih lan bisa disesuaikan warna;

6. Paket: film / gulung pvc sing bisa nyusut nganggo label logo sing disesuaikan, banjur nganggo tas utawa karton sing dirajut, lan palet disambut!

Aplikasi:

Bolong kaca fiberglass sing ditrapake kanggo papan lempeng marmer;

Alus lan gampang digunakake, mbantu nyuda jumlah konsumsi motor plester ing konstruksi;

Pengalaman apik ing papan marmer, watu gamping, lan lempengan travertine, apik kanggo marmer lan travertine Iran, Marmer Turki, marmer Mesir, Marmer Italia Marmer Italia, lan marmer Afrika.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Aplikasi utama

    Cara utama nggunakake kawat Tecnofil kapacak ing ngisor iki

    Fiberglass Mesh

    Bolong Fiberglass

    Welded Wire Mesh

    Gandheng Wire Mesh

    Barbed Wire

    Kawat Barbed

    Panel Mesh

    Panel bolong

    Woven Mesh

    Woven Mesh