Warta

  • saben penghasilan nganggo modal mundhak 12 persen

    Penghasilan saben modal China bisa dadi 17.662 yuan ing paruh pertama taun, nganti 12,6 persen saka periode sing padha taun kepungkur ing istilah nominal, data resmi nuduhake. Sawise nyuda faktor rega, saben penghasilan nganggo modal mundhak 12 persen saben taun. Tingkat pertumbuhan sing luwih dhuwur ...
    Waca liyane
  • Praupan "ngguyu kanthi sora" kanthi resmi minangka emoji paling populer ing donya

    Waja sing "ngguyu kanthi keras" kasebut minangka emoji paling populer ing donya, miturut peneliti saka Adobe (ADBE) sing nganakake survey marang 7.000 pangguna ing saindenging Amerika Serikat, Inggris, Jerman, Prancis, Jepang, Australia, lan Korea Selatan. Emoji "jempol" mlebu ...
    Waca liyane
  • Mobil listrik Cina mbobol pasar Belgia

    Nganti saiki, Aiways wis ngekspor luwih saka sewu kendaraan menyang Uni Eropa lan Timur Tengah. Model U5 wis didol ing Prancis, Jerman, Walanda, Israel lan Belgia, lan ora suwe uga bakal diluncurake ing Swiss, Denmark lan Norwegia. BRUSSELS, 13 Juli (Xinhua) - Tanggepan ...
    Waca liyane
  • Perayaan ulang taun ke-100 madege Partai Komunis China dianakake ing Lapangan Tiananmen

    Perjalanan satus taun iki apik banget, lan jantung bakal saya kuwat ing wiwitan abad iki. Ing wayah esuk tanggal 1 Juli, perayaan ulang taun ke-100 madege Partai Komunis China dianakake ing Lapangan Tiananmen ing Beijing. Luwih saka 70.000 wakil ...
    Waca liyane
  • Diumumake! 15 negara kasebut bakal ngetokake mata uang gabungan!

    Ing wektu lokal kaping 19, Komunitas Ekonomi Negara-negara Afrika Kulon, uga dikenal kanthi jeneng ECOWAS, nganakake puncak ing Accra, ibukutha Ghana. Ketua Komisi ECOWAS, Cassie Bru, ngumumake ing rapat kasebut manawa kepala kabeh negara anggota wis nyetujoni "mata uang tunggal ...
    Waca liyane
  • Ringkesan warta saben minggu

    1 Negara-negara Asia Tenggara terus nambah epidemi, negesake dhuwure anyar Ing minggu kepungkur, epidemi ing Asia Tenggara terus saya parah. Vietnam nyathet 515 kasus anyar ing sawijining dina, ngilangi rekor negara kasebut kanggo kasus sing dikonfirmasi sajrone sedina. Indonesia nyathet i ...
    Waca liyane
  • Ngomong babagan kahanan ekspor industri bahan bangunan taun iki

    Ing taun 2021, apa kahanan sing bakal diadhepi industri bahan bangunan? Apa masalah sing kudu fokus ing perusahaan bangunan manca materi? Kanggo nanggepi masalah ing ndhuwur, Sampeyan Bisa, wakil ketua Asosiasi Perusahaan Kecil lan Menengah China lan Direktur Trad Internasional ...
    Waca liyane
  • Udakara RMB! Bank sentral China sing jaga media: ati-ati karo risiko rebound dolar AS ing paruh kapindho taun iki

    Bubar, rega renminbi fluktuasi banget, lan pejabat bank sentral wis bola-bali ngomong babagan iki. Ing kesempatan iki, outlet media bank sentral Tiongkok negesake ing artikel paling anyar yen dheweke kudu waspada marang risiko rebound dolar AS. Ing ngisor iki minangka e ...
    Waca liyane
  • Sawise munggah banget lan tiba ing wulan Juni, pasar baja cenderung menyang arah apa

    Ing pasar Dina iki, rega baja nasional dikurangi terus, kalebu rega rebar Shanghai dikurangi 100 yuan / ton, rega rebar Hangzhou dikurangi 100 yuan / ton, rega rebar Wuhan dikurangi 80 yuan / ton, rata-rata nasional rebar rebar ing 27 kutha yaiku 5125 yuan / ton, 3 ...
    Waca liyane
  • Rega pertengahan RMB nglawan dolar AS mudhun 261 pips tanggal 4 Juni

    Bank Rakyat China wis wenang Pusat Perdagangan Valuta Asing China kanggo ngumumake yen kurs tingkat tukar RMB ing pasar ijol asing antar bank tanggal 4 Juni 2021 yaiku: 1 USD nganti RMB 6.4072, 1 EUR nganti RMB 7.7713, 100 JPY nganti RMB 5.8099, 1 HKD nganti RMB 0.82585, 1 GBP ...
    Waca liyane
  • Tempel papan gypsum kanthi bolong kaca fiberglass

    Kekuwatan papan gypsum bisa ditambah kanthi nempelake kain bolong ing papan gypsum. Sampeyan kudu nguwasani katrampilan lan cara tartamtu kanggo nindakake nempel kain bolong. 1. Bukak tutup ember pengikat lan aduk pengikat sing dicepetake maneh nganggo pengaduk khusus utawa alat sing padha ...
    Waca liyane
  • Lem kemih lan lateks bedane

    Bolong kaca fiberglass kudu dipasang sadurunge produk rampung. Kira-kira ana 2 jinis lim: lem urin lan lateks. Bedane antara 2 jinis gluing saiki: 1: nalika lapisan permukaan protèktif wiwit ketegangan, kain bolong kudu ana ing ...
    Waca liyane

Aplikasi utama

Cara utama nggunakake kawat Tecnofil kapacak ing ngisor iki