Tangga Wesi

Tangga Wesi

  • Household multifunctional telescopic folding herring ladder, thickened pedal ladder

    Tangga herring lipat teleskop multifungsi ing omah, andha pedal sing kandel

    Lipat ngirit ruangan Sawijining wong bisa kanthi gampang nyebutake Handrail spons tebal, alus lan tahan nyandhang, nyegah ketukan, kapasitas bantalan beban sing kuat lan awet, bantalan beban 500kg, gampang tanpa tekanan Kental lan jembarake pedal, ing lemah, pad anti-selip plastik kandel lan stabil, desain garis sing diangkat ing pedal bisa nambah gesekan, sawijine ora gampang diluncurake Geser anti - goyang dirancang kanggo ndandani pedal lan nyegah pedal saka .. .

Aplikasi utama

Cara utama nggunakake kawat Tecnofil kapacak ing ngisor iki

Fiberglass Mesh

Bolong Fiberglass

Welded Wire Mesh

Gandheng Wire Mesh

Barbed Wire

Kawat Barbed

Panel Mesh

Panel bolong

Woven Mesh

Woven Mesh