Kawat Galvanis

Kawat Galvanis

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Kawat galvanis digawe saka pemrosesan rod baja karbon rendah kualitas tinggi, digawe saka baja karbon rendah berkualitas tinggi, sawise nggambar cetakan, ngilangake karat pickling, anil suhu tinggi, galvanis panas. Pendinginan lan proses liyane saka proses kasebut.

Kawat galvanis dipérang dadi kawat galvanis panas lan kawat galvanis kadhemen (kawat galvanis listrik)

Galvanisasi celup panas dicelupake ing seng cair, kacepetan produksi cepet, lapisane kandel nanging ora rata, pasar ngidini kekandelan minimal 45 mikron, nganti 300 mikron ing ndhuwur. Werna peteng, logam konsumsi seng, lan formasi logam matrik lapisan infiltrasi, tahan karat sing apik, galvanisasi panas panas lingkungan bisa dikelola nganti pirang-pirang dekade.

Galvanizing kadhemen (galvanis listrik) ana ing tank electroplating liwat arus unidirectional kanggo nggawe seng bertahap dilapisi ing permukaan logam, kacepetan produksi alon, lapisan seragam, kekandelan tipis, biasane mung 3-15 mikron, katon padhang, tahan korosi sing kurang, umume sawetara wulan bakal teyeng.

Spesifikasi

• Jinis: kawat galvanis dicelup panas lan Kawat galvanis elektro.

• Dhiameter: 0,20-9 mm.

• Mantel seng: 10-25 g / m2.

• Kekuwatan tarik: 40-85 kg / mm2.

• Penampang: Umumé, salib bunder kawat galvanis, nanging bisa uga salib oval, alun, heksagonal lan trapezoid.

• Kawat Besi Galvanis Elektro SWG10 (3,25 mm), 12 kg / koil.

• Kawat Besi Galvanis Elektro SWG12 (2,64 mm), 12 kg / koil.

• Kawat Besi Galvanis Elektro SWG14 (2,03 mm), 12 kg / koil.

• Kawat Besi Galvanis Elektro SWG16 (1.63 mm), 12 kg / koil.

• 10 gulungan / bundel diamanake nganggo tali baja 4 nos.

• Spesifikasi: Kekuwatan tarik 350 N / mm2 (Lembut, anil nganti 9 jam).

Spesifikasi khusus uga kasedhiya

Fitur lan aplikasi

1). Kekuwatan tarik: 350—680N

2). Elongation: ≥17%

3). Resistansi korosi sing apik

4). Rega sing cukup lan kualitas sing bisa dipercaya

Produk umume digunakake ing konstruksi, kerajinan tangan, layar tenun, pager dalan gedhe, kemasan produk lan lapangan sipil saben dina liyane.

Kawat anil dilapisi galvanis digawe saka kawat wesi sing berkualitas tinggi, nawakake keluwesan lan kelembutan sing apik amarga proses anil bebas oksigen lan ana ing bentuk kawat koil utawa kawat sing dipotong. Umume digunakake ing konstruksi utawa panggunaan saben dina minangka bahan naleni.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Aplikasi utama

    Cara utama nggunakake kawat Tecnofil kapacak ing ngisor iki

    Fiberglass Mesh

    Bolong Fiberglass

    Welded Wire Mesh

    Gandheng Wire Mesh

    Barbed Wire

    Kawat Barbed

    Panel Mesh

    Panel bolong

    Woven Mesh

    Woven Mesh