Galvanis Gandheng Wire Mesh

Galvanis Gandheng Wire Mesh

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Bolong kawat gandheng galvanis digawe saka kawat wesi karbon rendah berkualitas tinggi, sing dibentuk kanthi welding spot peralatan mekanik otomatis, tepat lan akurat, lan banjur nggunakake perawatan permukaan kanggo proses galvanisasi celup.

Iki diproduksi miturut standar Inggris konvensional. Permukaan bolong alus lan rapi, strukture tegap lan seragam, lan kinerja umume apik.

Bolong kawat las galvanis dipérang dadi rong jinis: galvanis elektro lan galvanis panas.

Galvanis elektro asring diarani teknologi galvanis kadhemen.

Galvanisasi dicelup panas iku tahan korosi sing dhuwur, suwene 10 taun suwene.

Cara nenun: galvanis dhisik lan sadurunge nenun

nenun dhisik sadurunge galvanis,

Iki nduweni resistensi anti-korosi lan oksidasi sing kuat.

Panggunaan: Bolong kawat las akeh digunakake ing industri, pertanian, budidaya, konstruksi, transportasi, penambangan, lsp. Kayata tutup mesin, pager kewan lan ternak, pager kembang lan wit, penjaga jendhela, pager jalur, kandhang unggas, kranjang endhog lan kranjang panganan ing omah, kranjang kertas lan dekorasi.

Perawatan lumahing Galvanis listrik, panas dicelup galvanis
Cara anyaman Gandheng sadurunge ditenun, gandheng sawise ditenun
Ukuran bolong 1/2 '', 3/4 '', 3/8 '', 5/8 '', 1 '', 2 ''
Jembar gulung 0,5m, 0.9m, 1.0m, 1.2m, 1.5m, 1.8m, 2.0m
Dawane muter 15m, 20m, 25m, 30m, 50m
Jembar lan dawa uga ditampa dening panjaluk pelanggan

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Aplikasi utama

    Cara utama nggunakake kawat Tecnofil kapacak ing ngisor iki

    Fiberglass Mesh

    Bolong Fiberglass

    Welded Wire Mesh

    Gandheng Wire Mesh

    Barbed Wire

    Kawat Barbed

    Panel Mesh

    Panel bolong

    Woven Mesh

    Woven Mesh