Benang Serat

Benang Serat

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Benang fiberglass:

Benang spun tekstil kaca C&E yaiku jinise lipit singel utawa benang fiberglass multi plies kanthi karakteristik kekuwatan tinggi, tahan korosi, tahan panas lan nyerep lembab sing sithik lan liya-liyane. perusahaan kita bisa nyedhiyani macem-macem arah corak, corak, benang kepadatan linear kanthi macem-macem bentuk bobbins kayata bobbin botol susu plastik, bobbin kertas lan bobbin kerucut.

JENIS:

Benang fiberglass kasusun saka sawetara filamen E-Glass kanthi diameter nominal tartamtu, digabungake kanggo nggawe benang. Struktur benang kasebut tetep lan dilindhungi ukuran lan corak tipis, umume arah Z.

Fitur:

1. Benang filamen kaca kaca nggunakake bola benang kaca minangka bahan baku

2. nduweni sifat jampel, geni lan lembut

3. Iki minangka bahan baku sing dibutuhake kanggo kabeh jinis produk geni lan insulasi

4.Spesifikasi: 33tex, 68tex, 150tex, 300tex

5. Daftar lan diameter filamen gumantung karo kabutuhan pelanggan

6. Spesifikasi khusus gumantung karo syarat pelanggan

Aplikasi:

digunakake kanggo nenun, casing, kabel sekering tambang lan lapisan lapisan kabel, gulung mesin listrik lan peralatan bahan isolasi, macem-macem benang tenunan mesin lan benang industri liyane.

Paket:

Saben bobbin ing polybag banjur dadi karton, ukuran karton yaiku 470x370x255mm. lan ana partisi lan subplate kanggo

nyegah kerusakan produk nalika transportasi. Utawa miturut panjaluk pelanggan

Panyimpenan:

Produk bakal dilebokake ing kahanan garing lan ora bakal mbukak membran sing nutupi

nganti nglamar.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Aplikasi utama

    Cara utama nggunakake kawat Tecnofil kapacak ing ngisor iki

    Fiberglass Mesh

    Bolong Fiberglass

    Welded Wire Mesh

    Gandheng Wire Mesh

    Barbed Wire

    Kawat Barbed

    Panel Mesh

    Panel bolong

    Woven Mesh

    Woven Mesh