Bolong Fiberglass

Bolong Fiberglass

  • Normal Fiberglass Mesh

    Bolong Fiberglass Normal

    Bolong kaca fiberglass adhedhasar kain tenunan fiberglass C, banjur dilapisi cairan tahan alkali. Fiberglass bolong minangka bahan konstruksi sing cocog kanggo EIFS (sistem isolasi eksterior lan finish), digunakake kanggo penguatan tembok, atap anti banyu, nguatake semen, plastik, bitumen, plester, marmer, mozaik, lan liya-liyane. Kita bisa ngasilake bobot & ukuran & warna sing disesuaikan ukuran bolong miturut sarat sampeyan. Karakteristik bolong kaca fiberglass: 1. stabilitas kimia: resista asam ...
  • Cut Mesh

    Cut Mesh

    Describe Short: Bolong kaca kanggo mozaik ditenun nganggo benang fiberglass C, lan dilapisi lapisan tahan alkali. Aplikasi : Iki digunakake ing sisih mburi mozaik lan watu minangka penguatan. Kauntungan: Bolong iku biasa lan rata, supaya bisa nemplek ing mozaik utawa watu, amarga awake dhewe ngasilake benang fiberglass dadi bisa ngontrol kualitas kanthi luwih apik lan gaweyane trampil. Kita nggunakake lapisan tahan alkali kualitas tinggi supaya bolong iku kuwat banget, lan ...
  • Self-Adhesive Tape

    Pita Perekat Diri

    Pita adesif kaca serat minangka kopolymer akrilik lapisan lapisan sing dipérang dadi jembaré lan dawa, bahan kimia serat kaca sing stabil lan ora gampang dioksidasi, kanggo renovasi tembok, dekorasi, retakan tembok, bolongan lan tembok garing. Uga bisa dipasang gypsum board, semen lan bahan bangunan liyane kanggo nyegah retak ing tembok lan sudhut. Sanalika, bisa digunakake bebarengan, adesif pita fiberglass band kita, instalasi dekorasi arsitektur luwih gampang ...
  • Fiberlass Yarn

    Benang Serat

    Benang Fiberglass: Benang spun tekstil kaca C&E minangka jinis lapis singel utawa benang fiberglass multi-plies kanthi karakteristik kekuwatan, tahan korosi, tahan panas lan nyerep lembab sing sithik. perusahaan kita bisa nyedhiyani macem-macem arah corak, corak, benang kepadatan linear kanthi macem-macem bentuk bobbins kayata bobbin botol susu plastik, bobbin kertas lan bobbin kerucut. JENIS: Benang fiberglass kalebu nomer filamen E-Glass sing ditemtokake kanggo ...

Aplikasi utama

Cara utama nggunakake kawat Tecnofil kapacak ing ngisor iki

Fiberglass Mesh

Bolong Fiberglass

Welded Wire Mesh

Gandheng Wire Mesh

Barbed Wire

Kawat Barbed

Panel Mesh

Panel bolong

Woven Mesh

Woven Mesh