Cut Mesh

Cut Mesh

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Nggambar Short:

Jala fiberglass kanggo mozaik ditenun nganggo benang fiberglass C-kaca, lan dilapisi lapisan tahan alkali.

Aplikasi :

Iki digunakake ing sisih mburi mozaik lan watu minangka penguatan.

Kaluwihan :

Bolong iku biasa lan rata, saengga bisa nemplek ing mozaik utawa watu, amarga awake dhewe ngasilake benang kaca dadi bisa ngontrol kualitas kanthi luwih apik lan pakaryane trampil.

Kita nggunakake lapisan tahan alkali berkualitas tinggi supaya bolong iku kuwat banget, lan lapisan bisa dicampur karo lem sing apik banget supaya bolong bisa tetep ing mosaik utawa watu sing sampurna.

Spesifikasi

Bahan: Benang kaca fiberglass

Lapisan: lapisan tahan alkali

4mmx4mm, 5mm × 5mm, 75g / m2,5mm × 5mm, 110g / m2,4mm × 5mm, 130g / m2, 5mm × 5mm, 145g / m2, 4mm × 4mm, 160g / m2 lsp

Jembar: 14.28 CM, 16.66cm, 20cm, 30cm, 50cm utawa nindakake miturut kabutuhane pelanggan

Dawa: 50M, 100M, 200M, 300M, 500M, 600M.800M lsp.

Paket:

Saben gulung ing kantong plastik utawa nyusut termal kanthi label

Tabung kertas 2 utawa 3 inci

Kanthi kothak karton utawa palet


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Aplikasi utama

    Cara utama nggunakake kawat Tecnofil kapacak ing ngisor iki

    Fiberglass Mesh

    Bolong Fiberglass

    Welded Wire Mesh

    Gandheng Wire Mesh

    Barbed Wire

    Kawat Barbed

    Panel Mesh

    Panel bolong

    Woven Mesh

    Woven Mesh