Kawat Barbed

Kawat Barbed

  • Razor Barbed Wire

    Kawat Cukur Cukur

    Kawat cukur cukur yaiku jinis bahan pagar keamanan modern sing digawe nganggo agul-agul silet silet lan kawat tarik tinggi. Kawat berduri bisa dipasang kanggo nggayuh asil medeni lan mandheg menyang penyusup perimeter sing agresif, kanthi nyukur lan ngukur pisau cukur dipasang ing sisih ndhuwur tembok, uga desain khusus sing nggawe pendakian lan ndemek angel banget. Kawat lan strip diisi galvanis kanggo nyegah karat. 1. Bahan: Hot Dippe sheet Galvanis Panas ...

Aplikasi utama

Cara utama nggunakake kawat Tecnofil kapacak ing ngisor iki

Fiberglass Mesh

Bolong Fiberglass

Welded Wire Mesh

Gandheng Wire Mesh

Barbed Wire

Kawat Barbed

Panel Mesh

Panel bolong

Woven Mesh

Woven Mesh