Kawat Barbed

Kawat Barbed

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

umume dikenal kanthi jeneng tribulus wesi, duri, eri. Tali barbed dipintal karo mesin tali berduri kanthi otomatis. Kawat inti kawat PVC bisa kawat galvanis utawa kabel ireng.

Jinis produk: sekrup tunggal - kawat - rajutan lan dobel - sekrup kawat - rajutan.

Bahan baku: kawat baja karbon rendah berkualitas tinggi.

Proses perawatan lumahing: galvanis listrik, galvanis celup panas, lapisan plastik, penyemprotan plastik.

Aplikasi: Iki digunakake kanggo nglindhungi isolasi wates padang rumput, sepur lan dalan tol.

Panggunaan Umum: Kawat Barbed Twist Double minangka jinis bahan pagar keamanan modern sing digawe nganggo kabel tarik tinggi. Double Twist Barbed Wire bisa dipasang kanggo nggayuh asil medeni lan mandheg menyang penyusup perimeter sing agresif, kanthi nyukur lan ngethok pisau cukur dipasang ing sisih ndhuwur tembok, uga desain khusus sing nggawe panjaluk lan ndemek angel banget. Kawat lan strip diisi galvanis kanggo nyegah karat.

Saiki, Double Twist Barbed Wire wis akeh digunakake ing pirang-pirang negara ing bidang militer, kunjara, omah tahanan, gedhung pemerintah lan fasilitas keamanan nasional liyane. Bubar pirang-pirang taun iki, tape berduri jebule wis dadi kawat pagar kelas tinggi sing paling populer ora mung kanggo aplikasi keamanan militer lan nasional, nanging uga kanggo pagar pondhok lan masarakat, lan bangunan pribadi liyane.

Bahan: Q195 lan Q235

Kawat baja karbon rendah kualitas tinggi, kawat baja tahan karat, kawat baja karbon menengah

Tipe: kawat berduri twisted dobel, kawat berduri umum, kawat berduri untai tunggal. Kawat berduri PVC, kawat berduri varnis stoving.

Paket:

Kanthi kabel Wesi utawa Gagang utawa palet

Miturut sarat sampeyan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Aplikasi utama

    Cara utama nggunakake kawat Tecnofil kapacak ing ngisor iki

    Fiberglass Mesh

    Bolong Fiberglass

    Welded Wire Mesh

    Gandheng Wire Mesh

    Barbed Wire

    Kawat Barbed

    Panel Mesh

    Panel bolong

    Woven Mesh

    Woven Mesh