Babagan Kita

Hebei Oushengxi Trading Co., Ltd. minangka perusahaan impor lan ekspor profesional wiwit taun 2005. Kita duwe lokakarya profesional kanggo ngasilake kain bolong, bolong las lan mulsa. Lan ana limang pabrik layar shareholdering. Kami negesake kontrol kualitas sing ketat, 100% QC sadurunge dimuat. nyukupi kabutuhan para pelanggan, kita bakal menehi pitulung babagan inspeksi pabrik, inspeksi lan layanan pengadaan.

Liwat upaya tim kasebut, kita wis nggawe pasar diwasa ing Eropa, Amerika, Asia Tenggara, Afrika lan papan liyane, lan bakal ngunjungi saben taun kanthi rutin. Kita duwe kualitas paling apik kanggo entuk pesanan, bali menyang kejujuran pelanggan.

Pilih Oushengxi, pilih mitra sing paling apik.

about (3)
about (4)
about (1)
about (2)

Aplikasi utama

Cara utama nggunakake kawat Tecnofil kapacak ing ngisor iki

Fiberglass Mesh

Bolong Fiberglass

Welded Wire Mesh

Gandheng Wire Mesh

Barbed Wire

Kawat Barbed

Panel Mesh

Panel bolong

Woven Mesh

Woven Mesh