Pabrik kawat wesi

Tecnofil minangka pabrikan kawat logam kanthi isi karbon sedheng lan sedheng

  • PVC Coated Wire

    Kawat Dilapisi PVC

    Kawat plastik utawa plastik dilapisi plastik, kawat besi dilapisi PVC (ing ngisor iki diarani: PVC ...

  • Galvanized Wire

    Kawat Galvanis

    Kawat galvanis digawe saka proses rod baja karbon murah sing berkualitas tinggi, digawe saka ...

  • Razor Barbed Wire

    Kawat Cukur Cukur

    Kawat cukur cukur yaiku jinis bahan pagar keamanan modern sing digawe nganggo tik ...

  • Self-Adhesive Tape

    Pita Perekat Diri

    Pita adesif kaca serat minangka lapisan kopolimer akrilik lapisan sing dipérang dadi ...

An perusahaan internasional karo a
komitmen kanggo pangaturan dhewe

Hebei Oushengxi Trading Co., Ltd. minangka perusahaan impor lan ekspor profesional wiwit taun 2005. Kita duwe lokakarya profesional kanggo ngasilake kain bolong, bolong las lan mulsa. Lan ana limang pabrik layar shareholdering. Kita nandheske kontrol kualitas sing ketat, 100% QC sadurunge dimuat. Kanggo nyukupi kabutuhan para pelanggan, kita bakal menehi pitulung kanggo inspeksi pabrik, inspeksi lan layanan pengadaan.

Liwat upaya tim kasebut, kita wis nggawe pasar diwasa ing Eropa, Amerika, Asia Tenggara, Afrika lan papan liyane, lan bakal ngunjungi saben taun kanthi rutin. Kita duwe kualitas paling apik kanggo entuk pesanan, bali menyang kejujuran pelanggan.

Pilih Oushengxi, pilih mitra sing paling apik.

Aplikasi utama

Cara utama nggunakake kawat Tecnofil kapacak ing ngisor iki

Fiberglass Mesh

Bolong Fiberglass

Welded Wire Mesh

Gandheng Wire Mesh

Barbed Wire

Kawat Barbed

Panel Mesh

Panel bolong

Woven Mesh

Woven Mesh